fortis bank
Welkom
News
Kalender
Galerij
Gastenboek
Algemene info
Contact
   
 
Jean-Marie Rouckhout
Tel 09 / 36 00 811
GSM 0476 / 28 69 42
jm.rouckhout@skynet.be

 
 Beste oudgedienden van de ASLK,

 

Deze website wil een blijvende ontmoetingsplaats zijn voor al wie tijdens zijn / haar beroepsloopbaan bij de ASLK mensen heeft leren kennen met wie hij of zij na de pensionering contact wil houden.

Collega’s die goed met elkaar konden opschieten of zelfs vrienden zijn geworden, kunnen er elkaar makkelijk terugvinden.

Men vindt er ook de weg naar culturele, ontspannende, sportieve en andere activiteiten in aangenaam gezelschap en een hartelijke sfeer.

Men leest er nieuwtjes over blije – en helaas soms ook minder blije – gebeurtenissen die zich in onze hechte gemeenschap van ex-ASLK’ers en ex-KN’ers voordoen.

De verknochtheid van zoveel oud-werknemers aan hun bedrijf valt eenvoudig te verklaren: ze waren vergroeid met de ASLK waarvan ze de maatschappelijke opdracht als ethisch en noodzakelijk ervoeren, ze hadden vertrouwen in het sociaal beleid van de onderneming, die de collegialiteit boven de personencultus stelde en een ware dialoogcultuur had ontwikkeld.

Deze website biedt u de gelegenheid om in een gezellige sfeer de vriendschapsbanden met uw ex-collega’s opnieuw aan te halen.

Wees welkom, bij ons voelt u zich thuis !